Barcelona Cultura

#CONVOCATÒRIA

Convocatòria REHOGAR

21 juny - 15 juliol 2017

Del 14 de setembre al 29 d’octubre de 2017, l'Espai Zero de la Fabra i Coats acollirà la novena edició de REHOGAR, que es plateja continuar treballant al voltant de les pràctiques col·laboratives que impliquen en el seu procés metodologies de disseny obert i tècniques de reutilització.

REHOGAR no és una exposició clàssica. És una invitació col·lectiva a pensar amb les mans, a formar part activa d’una sèrie processos de transformació.

REHOGAR presta especial atenció a les comunitats de persones, professionals, col·lectius i xarxes que activen processos de transformació del seu entorn i possibiliten la seva reproductibilitat i adaptabilitat a altres contextos. Transformacions que es fan possible mitjançant tècniques de reutilització i metodologies de disseny obert, un disseny que creix i evoluciona, un disseny que permet ser millorat per i amb altres.

En les  vuit edicions anteriors (2009-2016) REHOGAR ha exhibit més de 450 propostes nacionals i internacionals, teixint una sòlida xarxa de persones, professionals i comunitats que activen processos de transformació en el seu entorn des del respecte del medi ambient. Així, REHOGAR s’ha convertit en una trobada referent en l’àmbit estatal en el camp del disseny en codi obert i les solucions constructives per a l’hàbitat a partir de la reutilització de materials i aprofitament dels recursos.

Consulta la convocatòria aquí.