Barcelona Cultura

#FESTIVAL

MIRA. Digital Arts Festival

9 novembre 2017

MIRA 2017 programarà més de 45 activitats dedicades a les arts digitals: 20 shows audiovisuals -10 estrenes a Espanya, una en primícia mundial i 3 creats exclusivament per al festival-, 11 shows en so 3D i una instal·lació sonora en el nou escenari 3D Sound Room by SON Estrella Galicia, 4 instal·lacions d’art immersiu de gran format, 5 projeccions 360 graus i un DJ Set de música ambient al MIRA Dome by adidas originals, conferències, un workshop i el Concert Inaugural.

MIRA 2017 amplia els seus espais a la Fàbrica de Sant Andreu, ocupant més de 1.000m2 dedicades exclusivament a les arts digitals. Com a novetat, MIRA 2017 estrena la 3D Sound Room by SON Estrella Galicia, un nou escenari dedicat al so multidimensional i a la tecnologia auditiva immersiva i amb una programació orientada a la música electrònica de ball.

Aquest nou espai se suma a l’escenari principal del festival que ocuparà, com a les passades edicions, la nau central de la fàbrica, un espaio de més de 950m2 amb una pantalla de 42m2. A més, el festival compte amb MIRA Dome by adidas Originals, la cúpula immersiva dedicada a la projecció de peces de videoart en 360 graus instal·lada al pati de la fàbrica, i 4 sales per a las instal·lacions de gran formato creades exclusivament per al festival.

Consulta tota la programació i compra ja la teva entrada.