Barcelona Cultura

#FESTIVAL

Jazzing Festival

28 setembre - 1 octubre 2017

Amb convidats de luxe com ara Joe Magnarelli, Perico Sambeat, Christopher Mallinger, que acompanyaran la Sant Andreu Jazz Band dirigida per Joan Chamorro, el festival s’ubicarà en diversos espais de Sant Andreu i ompliràel barri de música.

La Fabra i Coats - Fàbrica de Creació acull una part de la programació d’aquest festival carregat de jazz, swing i somriures!

Dissabte 30 de setembre - NIT SWIT RECORDS

19.30 h - Ignasi Terraza presenta el seu nou CD Sol-IT

Ignasi Terraza, un dels pianistes més destacats del panorama jazzístic estatal, alterna amb freqüència les seves aparicions en trio o amb formacions més àmplies amb els seus concerts depiano sol, un dels seus formats favorits. En els últims anys ha presentat el seu treball Sol-It en nombrosos escenaris de l’Estat i de l’estranger. I, recentment,ha presentat un nou treball, homenatge a Tete Montoliu, en duo de pianos, en què destaca el seu elaborat pianisme.

20.45 h - Marc Martín Trio presenta Roaming

Marc Martín s’inicia com a pianista de la Sant Andreu Jazz Band dirigida per Joan Chamorro, amb la qual al llarg de set anys ha recorregutels principals escenaris del jazz a Catalunya. Inspirat per la música d’Ignasi Terraza,va estudiar amb ell, i es va inspirar en trios com els d’Oscar Peterson, Monty Alexander o Ahmad Jamal,barrejant a la perfecció els preceptes formals del gènere jazzístic amb la frescor i desimboltura de la seva joventut, entre altres. El trio es completa amb Juan Pastor al contrabaix i Jordi Pallarés a la bateria.

22 h - Guillem Arnedo Band & Celeste Alías presenten Let’ssing Oscar Hammerstein II

Guillem Arnedo Band & Celeste Alías presenten el seu segon treball després del celebrat Let's sing again. Aquest nou treball centra el repertori en cançons del lletrista Oscar Hammerstein II i en les seves col·laboracions amb els compositors J. Kern i R. Rodgers.

Cançons que ens resulten familiars des de sempre sonen aquí amb tanta lluentor i frescor que semblen haver estat compostes ahir mateix. Els oients, en sentir-les, poden acabar cantant, ja que l’impuls melòdic és irresistible. Guillem i companyia han creat un paisatge sonor meravellós: deliciosament variat i completament estimulant, en el qual Celeste fa gala tant d’una tendra timidesa com d’una enèrgica determinació.

Diumenge 1 d’octubre - CLOENDA JAZZING FESTIVAL

19 h - Andrea Motis presenta Emotional Dance& Perico Sambeat

Amb la música d’ídols de la talla de Louis Armstrong i Chet Baker, Joan Chamorro i Andrea Motis porten des de 2012 sorprenent el públic.

Emotional Dance és el seu primer treball en solitari, gravat a Nova York amb una banda formada per músics catalans i nord-americans.

20.30 h - Sant Andreu Reunió Festival: Joan Chamorro Quartet & Joe Magnarelli, Christopher Mallinger, Perico Sambeat, entre altres.

Joan Chamorro reuneix en el tancament del 4t Jazzing Festival de Jazz de Sant Andreu un grup d’artistes convidats, com Joe Magnarelli, Christopher Mallinger, Perico Sambeat, entre d’altres, a més de força sorpreses preparades expressament per a l’ocasió.