Barcelona Cultura

#JORNADES

CultSurfing 2017

25 - 26 octubre 2017

A través d’unes jornades públiques, el CultSurfing vol donar visibilitat a projectes culturals singulars organitzats i/o produïts per entitats, empreses, administracions, artistes, etc. en el territori de parla catalana.

Les jornades compaginaran les exposicions breus de la vintena de projectes seleccionats amb taules sectorials, taules de debat i espais de mostra de projectes amb l’objectiu de facilitar les connexions entre els assistents d’una manera pràctica i útil.

Al final de les jornades es donaran a conèixer els premis CultSurfing 2017 (Premi CultSurfing Movistar Artsy i Premi Fabra i Coats) i les aportacions dels patrocinadors 2017 als projectes seleccionats.

Els projectes que formaran part d’aquesta edició del CultSurfing 2017 són 360 BCN VrFest, Apadrina el teu Equipament, BCN Fashion Film Festival, EiMa, El Danseu Festival, El Més Petit De Tots, FABA 2018 (Festival Artístic del Barri Antic), FAVA365, Festival d’arts de carrer, Per Amor a l’Hart, Festival Revela-T, IndiesKeeping Secrets, Insòlit Festival, Jornades d’Escena Digital, Livemedia, MenorcaEscènica Festival, MicroTeDEBAT, Sinestèsia i sismoffgraf.