Barcelona Cultura

#CONCERT

Seward, Luis Macias & Adriana Vila

30 novembre 2017

Aquest espectacle combina el cinema expandit en 16 mm de Luis Macías i Adriana Vila amb les proposta musical iconoclasta de Seward. Un tàndem únic que conjuga blocs visuals i sonors, definits per accions amb càrregues més o menys intenses, en què la intervenció és improvisada, a partir d’elements analògics de producció i projecció de llum i variacions musicals, segons l’instant d’interacció de música/so-imatge.

And Then The Night és una performance musicocinematogràfica. Un món revelat a B; un món dibuixat per la llum d’uns projectors que, com al mite la caverna de Plató, obre la porta a la imaginació infinita de l’ésser humà, és la llum justa per no cegar i permetre veure el món que ens envolta.

L’espectacle, variable en formats i espais, aterrarà a la Fabra en un format inclusiu amb el públic. És per això que cada espectacle és únic. En la seva actuació a Fabra i Coats, el col•lectiu fa una residència de dos dies per adaptar-se a l’espai fabril i extreure’n l’ànima, a través d’aquesta experiència cinètica experimental i sonora.

Els cineastes experimentals Luis Macías i Adriana Vila indaguen en les possibilitats de la llum com a origen, tant de la imatge fixa com en moviment. De les múltiples formes de la llum sorgeix la música combustible avant-folk anarchy, del col•lectiu d’acció sonora Seward. El resultat és un paisatge que situa l’experiència en un lloc intermedi entre el camp sensorial i el camp extrasensorial.

Dijous 30 de novembre de 2017 a les 20.30 h. Obertura de portes a les 19.30 h

Entrades ja a la venda.