Barcelona Cultura

#ACTIVITAT

Fàbrica de Reis

27 desembre 2017

 

Per Nadal, la Fàbrica del Reis d’Orient tornarà a omplir la Fabra i Coats amb llums i colors, i us convida a gaudir d’una visita durant les jornades de portes obertes per conèixer-ne tots els secrets.

Les màquines ja estan en marxa amb els treballadors preparats per a aquests últims dies tan especials abans de la nit màgica de Reis. Us podreu endinsar en un recorregut farcit de sorpreses en el qual veureu de primera mà com s’organitzen els milers de cartes i regals que els Reis d’Orient repartiran per la ciutat durant la matinada del 5 de gener. A més, podreu lliurar les vostres cartes a l’Oficina Central de Correus per veure com els treballadors organitzen tota la informació per transformar els desitjos dels infants en regals.

De la mà d’aquests personatges tan especials, gaudireu d’aquesta espectacular experiència accedint al recinte per la porta principal del carrer Sant Adrià i recorrent tot l’espai del recinte Fabra i Coats, on us esperaran uns espais plens de màgia i emoció en els dies previs a la nit de Reis. L’experiència està adreçada a tot tipus de públic, especialment el familiar, i convertirà el Nadal en una festa única.

La Fàbrica de Reis funcionarà els dies 27, 28, 29, 30 de desembre de 2017 i 2, 3 i 4 de gener de 2018 entre les 17 i les 21 hores.

***

Es reserva el dret de tancament de l’accés per compliment dels horaris. Aforament limitat. En cas de persones amb necessitats especials, us podeu adreçar a l’organització. Per a més informació: 93 291 69 90. Recomanem utilitzar el transport públic per evitar dificultats amb l’aparcament.