Barcelona Cultura

#FESTIVAL

Festival Reteena

20 gener 2018

Es tracta d’una iniciativa que té com a objectiu promoure el mitjà audiovisual entre els joves de tretze a dinou anys. Durant la setmana prèvia, del 15 al 19 de gener, hi haurà una projecció diària als Cinemes Texas de pel·lícules seleccionades per l’equip Reteena, un grup de nois i noies de tretze a dinou anys que s’encarregaran de presentar els films i moderar els col·loquis posteriors. 

La jornada del dia 20 serà d’entrada gratuïta; només cal inscriure’s prèviament als tallers i activitats a través d’un formulari online

Des de les 10 h del matí fins a les 20 h hi haurà tallers i activitats fets per professionals de la pedagogia audiovisual, com Plató de Cinema, El Parlante o Digital Films, que oferiran un ventall molt ampli d’activitats: animació stop-motion, fotografia participativa, creació audiovisual a través de xarxes socials, posada en escena de cinema, etc. A més, en la franja de la tarda, hi haurà sessions master class sobre banda sonora i llenguatge cinematogràfic, i una taula rodona sobre continguts audiovisuals a Internet, amb la presència de youtubers, instagramers i els creadors de la websèrie Oh My Goig (BTV, 2017).