Barcelona Cultura

#JORNADES

FACTORIAL 2014

29 - 31 octubre 2014

L'Ajuntament de Barcelona, mitjançant l'Institut de Cultura de Barcelona i el programa de fàbriques de creació, presenta aquesta tardor la primera edició de Factorial - Jornades Internacionals de Fàbriques de Creació, que se celebrarà del 29 al 31 d'octubre 2014 a Fabra i Coats - Fábrica de Creació.

L'objectiu principal d'aquestes jornades és donar a conèixer les millors pràctiques en el foment de la cultura i la creativitat promogudes per institucions i centres de producció artística, així com ampliar i reforçar les xarxes de treball existents.

Amb més de 25 ponents procedents de tot Europa, quatre taules de debat, 17 tallers i un intens programa social, Factorial constitueix una plataforma única per al debat i la reflexió sobre les fàbriques de creació.

Coneix els ponents de Factorial 2014

En el marc dels tres dies de desenvolupament de les jornades es treballaran qüestions comunes com els models de gestió i finançament, el retorn social, la mobilitat artística i les xarxes sectorials, les eines d'avaluació i els nous recursos tecnològics, entre d'altres.

Consulta el programa complet aquí

Factorial - International Meeting of Art Factories s'adreça a directors i membres d'espais de creació, gestors culturals, investigadors i experts del sector cultural que vulguin contribuir al debat obert i constructiu sobre les fàbriques de creació a Europa.

El període d'inscripció, que ja està obert, arrenca amb un preu especial de 60 euros vàlid fins al 3 d'octubre.

Fes clic aquí per accedir al formulari d'inscripció

 

Per a més informació:

Factorial – International Meeting of Art Factories

T. +34 93 318 26 50

factorial@bcn.cat

http://factorial.bcn.cat

Twitter: @factorialbcn