Barcelona Cultura

#SEMINARI

Taller d'Espectadors Festival Grec

18 juliol 2015

En el marc de la quarta edició del Taller d’Espectadors del Festival Grec, organitzat pel Grec 2015 Festival de Barcelona i Agost Produccions, residents al Viver de Fabra i Coats, el dissabte 18 de juliol a les 18.00 h es desenvoluparà el  taller de lectura participativa «Tensions de l’espectador» a la Fàbrica de Creació.

Una sèrie de textos seran la base per debatre qüestions com la desafecció o l’excés de respecte que el teatre i la cultura en general poden provocar en el públic. Per completar la proposta, a les 21.00 h es visitarà conjuntament l’espectacle La cultura presentat per la companyia Los Torreznos a l’Antic Teatre. Afirmacions com «No hi ha ningú inculte», «Si et tallen el cap no hi ha cultura» i «La cultura és un passatemps de la mort» formen la base d’una peça en què els creadors Rafael Lamata i Jaime Vallauren intenten definir el terme cultura i evidenciar la visió i relació que hi tenen com a habitants del món occidental.

El preu combinat del taller de lectura i l’espectacle La cultura és de 8 euros. Per a inscriure-us-hi empleneu aquest formulari.

Per veure la programació completa del Taller d’Espectadors del Grec, que es farà els dies 5, 10, 18, 24, 27 i 28 de juliol en diversos espais de la ciutat, feu clic aquí.