Barcelona Cultura

#JORNADES

Fira d’Economia Solidària

23 - 25 octubre 2015

Els propers dies 23, 24 i 25 d’octubre tindrà lloc la quarta edició de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya, omplint Fabra i Coats de conferències, presentacions de projectes, exposicions, debats, taules rodones, projeccions i tallers infantils, tot sota el denominador comú de l’economia solidària.

La Xarxa d’Economia Solidària (XES), organitzadora de la fira, aposta un any més per la celebració de d’aquesta trobada que vol acostar a la ciutadania les experiències i pràctiques de l’economia solidària que es desenvolupen al territori català.

171 entitats i empreses del sector ja s’han preinscrit per participar en la fira, que representa un 94% d’ocupació del recinte. Les entitats participants s’agruparan per eixos temàtics, entre els quals hi ha  alimentació, habitatge, indumentària, educació i cultura, comunicació, salut, oci i economia. D’entre les novetats d’aquesta edició destaca la presència del Kurdistan com a nació convidada.

L’any passat la fira es va consolidar amb un total de 17.000 visitants i gairebé un centenar d’activitats programades. Per veure un resum en vídeo de l’edició de l’any passat, clica aquí.

Tota la informació relacionada amb la Fira d’Economia Solidària, així com l’extens programa d’activitats es troba aquí.

L’entrada a l’esdeveniment és gratuïta.