Barcelona Cultura

#EN PROCÉS

Presentació de projectes residents

16 - 17 octubre 2015

Fabra i Coats convida a una nova edició d’En Procés, un format ideat amb la intenció de presentar en públic el treball desenvolupat pels residents durant la seva estada a la fàbrica de creació. Els protagonistes d’aquesta jornada seran Kònic Thtr, Marcelo Salum, NAAG Collective i Rubén Oliva.

Amb un concert-performance, Kónic Thtr presentaràHypernatural”, una creació site specific per a dansa, música i imatge en moviment que explora la nostra relació amb el paisatge a través dels nostres vincles amb el color, la llum i els objectes quotidians.

L’obra de Marcelo Salum es basa en la creació de petites peces gràfiques i experiències espacials en l’entorn expositiu a partir d’elements recollits a l’espai urbà. En el marc d’En Procés Salum presentarà la instal·lació Memòries comestibles.

NAAG Collective presentarà la peça “Fonaments”, fruit del projecte de recerca Definicions interactives desenvolupat durant la seva residència. La peça aposta per una intervenció en un entorn físic que es transforma digitalment mitjançant l’acció del públic, que assumeix el rol de generador d’espais.

Rubén Oliva mostrarà el procés de treball d’Acció, codi i estructura, un projecte de recerca artística en dialèctica negativa, híbrid i conflictiu, que tracta sobre la possibilitat de construir un llegat literari virtual compartit.

Data i horari: 16 d’octubre a les 20 h i 17 d’octubre a les 19 h. Entrada lliure. Aforament limitat