Barcelona Cultura

#CONVOCATÒRIA

Convocatòria Cara-B

15 desembre 2015 - 22 gener 2016

El Festival Cara-B avança part del cartell de la segona edició i obre la convocatòria per participar en el Cara-B CLIPS, el certamen de videoclips musicals, amb premis del jurat (1.000 €) i del públic (250 €).

Després del gran èxit de la primera edició, Cara-B incrementa la seva oferta musical i s'amplia a dos dies, el 19 i 20 de febrer de 2016. Guadalupe Plata, Yung Beef (PXXR GVNG), Extraperlo, The Parrots, Le Parody, El Coleta, Beach Beach, Sen Senra i The Saurs formen part del primer avançament d’un cartell que es desvelarà en les properes setmanes.

El primer lot limitat de 150 abonaments a un preu reduït de 15 euros ja està a la venda.

Cara-B CLIPS és un festival dins d'un altre festival que té la missió de premiar i estimular la creació audiovisual gestada al voltant de la música independent, a més de donar visibilitat a les tendències i als talents actuals a través d'una retrospectiva panoràmica dels millors videoclips musicals produïts durant l'any 2015.

El jurat de Cara-B CLIPS 2016 està format per Kike Maíllo (director i guionista), Raúl Cuevas (director), Xavi Sánchez Pons (periodista musical) i Ana Pfaff i Ariadna Ribas (realitzadores i muntadores de Dostopos).

La convocatòria per a la recepció de vídeos està oberta des del 15 de desembre de 2015 al 22 de gener de 2016; i serà a partir del 25 de gener i fins al 15 de febrer quan el públic podrà votar els seus preferits i atorgar el premi del públic del Cara-B CLIPS 2016. Posteriorment, el jurat realitzarà una selecció i concedirà el premi del jurat Cara-B CLIPS 2016.

Amb la selecció del jurat es composarà una bobina que es projectarà a l'espai físic del festival Cara-B 2016, i també viatjarà a Mèxic, on es passarà dins del programa del festival NRMAL 2016, entre els dies 9 i 13 de març.

Més informació aquí.