Barcelona Cultura

#CONVOCATÒRIA

Premi Miquel Casablancas 2016

3 febrer - 24 març 2016

Sant Andreu Contemporani obre la convocatòria del Concurs d’Arts Visuals Premi Miquel Casablancas 2016, un premi d’art jove d’abast nacional que preveu quatre modalitats: obra, projecte, publicació i comunicació gràfica.

Hi poden concursar tots els creadors i col·lectius artístics, nacionals o estrangers, residents a l’estat espanyol, nascuts després de l’1 de gener de 1980. En el cas dels col·lectius, cal que almenys la meitat dels membres que l’integren compleixin aquests requeriments.

La presentació de propostes es realitzarà exclusivament en línia. Els artistes interessats a participar-hi han de completar els formularis d’inscripció.

El termini màxim d’inscripció és dijous 24 de març a les 22 h.

Més informació aquí.

Sant Andreu Contemporani (SAC) neix de la convocatòria del Concurs d’Arts Visuals Premi Miquel Casablancas. Un jurat format per diversos professionals del sector atorga anualment un premi-compra d’obra, una beca de producció per a un projecte, una altra beca per a una publicació d’artista i un premi-dotació per encarregar-se de la comunicació gràfica de la temporada. Paral·lelament a aquests premis, els membres del jurat desenvolupen un projecte curatorial a partir d’una selecció lliure i flexible entre tots els artistes que es presenten al concurs.