Barcelona Cultura

#STREAMING

Prèvies Festival Mixtur 2016

27 febrer - 2 abril 2016

En el marc de la propera edició del festival Mixtur, que se celebrarà del 21 d’abril a l’1 de maig, torna Mixtur Online, la plataforma de continguts live streaming entorn de la programació d’aquest festival dedicat a les músiques de recerca i la creació interdisciplinària. Impulsat per Livemedia en col·laboració amb el col·lectiu Mixtur —tots dos, projectes associats a Fabra i Coats - Fàbrica de Creació— el canal de retransmissió en directe s’activarà el proper 2 d'abril a partir de les 16 h amb el tercer i últim programa especial previ al festival. Inclourà entrevistes amb artistes i col·laboradors de la propera edició i es crearà un espai de discussió en línia que complementarà els deu dies de concerts, activitats, classes magistrals i tallers de Mixtur 2016.

Programació de Mixtur Online

Dissabte 27 de febrer, 16 h

Sessió centrada en els “Encàrrecs Mixtur”, obres que s’estrenaran durant el Festival Mixtur 2016 gràcies al programa de promoció de la creació que desenvolupa el festival des dels inicis. Juntament amb els impulsors del festival, alguns dels compositors presentaran la programació d’aquesta edició.

Dissabte 12 de març, 16 h

Presentació del projecte En Residència, creat en col·laboració entre el Festival Mixtur, la Mostra In Situ i Fabra i Coats - Fàbrica de Creació, que es materialitzarà en una obra creada pel ballarí Albert Quesada i el compositor Roger Costa. Hi seran el compositor i Mireia de Querol, una de les directores de la mostra, a més es connectarà en directe amb altres artistes com Manufaktur für aktuelle Musik, conjunt resident del Festival Mixtur, amb els quals parlarem de la Convocatòria Mixtur 2016 i el Taller de Composició i Experimentació Sonora.

Dissabte 2 d’abril, 16 h

Anàlisi del component internacional del Festival Mixtur a través de la connexió amb Rodrigo Sigal, director del Centre Mexicà per a la Música i les Arts Sonores, i altres artistes i col·laboradors del festival.

 

Retransmissió de Mixtur Online: dissabte 27 de febrer, 12 de març i 2 d’abril a partir de les 16 h en aquesta mateixa pàgina web: