Barcelona Cultura

#EXPOSICIÓ

Exposició de finalistes "Do you believe?"

27 maig - 22 juny 2016

El passat divendres 27 de maig, Sant Andreu Contemporani va inaugurar l’exposició "Do you believe?", una mostra que aplega els treballs finalistes del certamen Premi Miquel Casablancas 2016 en la modalitat d’obra, com també els dossiers dels projectes finalistes de la resta de modalitats: projecte, publicació i comunicació gràfica.

En aquesta edició, el Premi Miquel Casablancas ha rebut més de tres-centes solicituds, que han estat revisades per un jurat format per Anna Dot (artista i comissària independent), Beatriz Escudero (comissària independent) i Sabel Gavaldon (comissari independent i investigador), com també per membres del Districte de Sant Andreu i l’equip de Sant Andreu Contemporani.

En la mateixa exposició també es presenten els treballs dels artistes que van participar en SAC-FiC Programa de Residències 2015: Marla Jacarilla, Mercedes Pimiento i Ayelen Peressini.

Creat el 2011, SAC-FIC és un programa de residències per a artistes visuals impulsat per Sant Andreu Contemporani en col·laboració amb Fabra i Coats - Fàbrica de Creació.

Exposició "Do you believe?": 27 de maig - 22 de juny a la 3ª planta de Fabra i Coats - Centre d’Art Contemporani. Horaris: de dimarts a dissabte, de 12 a 20 h; diumenges i festius, d’11 a 15 h.