Barcelona Cultura

#EXPOSICIÓ

Presentació projectes FiC-ProdArt

29 juny - 10 juliol 2016

En el marc del programa de residències FiC-ProdArt, una col·laboració entre la fàbrica de creació i el màster de Producció i investigació artística de la Universitat de Barcelona, a partir del proper 29 de juny es presentaran els treballs de fi de màster dels alumnes seleccionats per a les residències, com també de la resta de la promoció 2014-2016 a Fabra i Coats - Centre d’Art Contemporani.

Enguany la fàbrica de creació ha atorgat residències a onze alumnes de la línia "Art i contextos intermèdia" del màster, amb la finalitat que duguin a terme la recerca i producció dels seus treballs finals als espais de la fàbrica.

L’exposició comprèn els treballs de divuit alumnes: Aida Andrés, Tamara Bolea, Ferran Calpe, Maria Díez, Chad Gooch, Gertruda Kochanska, Óscar Letxuga, Iván Morales, Jenny Owens, Santiago Planella, Mònica Planes, Tura Sanz, Inés Schaikowski, Carlos Silva, Romina Subirats, Gerard Torres, Santiago Vélez i Lyufan Wei.

Inauguració: 29 de juny a les 19.30 h a la 3a planta de Fabra i Coats - Centre d’Art Contemporani.

Exposició: 30 de juny - 10 de juliol. Horaris: de dimarts a dissabte, de 12 a 20 h; diumenges i festius, d’11 a 15 h.

El dissabte dia 2 de juliol a les 18.00 h tindrà lloc una visita guiada combinada a les exposicions "Cohabitar entre" (plantes 0, 1 i 2) i ProdArt (3a planta), aquesta última a càrrec d'alguns dels alumnes del màster.