Barcelona Cultura

#ACTIVITAT

Xerrada i assaig obert Sant Andreu Jazz Band

14 setembre 2016

En el marc de Jazzing, el festival de jazz que es desenvolupa en diversos espais del barri de Sant Andreu durant el mes de setembre, el dia 14 d’aquest mes Fabra i Coats acollirà una xerrada de Joan Chamorro, director de la Sant Andreu Jazz Band, centrada en els deu anys de trajectòria de la banda. A continuació, els músics faran un assaig obert amb el saxofonista Perico Sambeat.

Programa 14 de setembre

17.30 h Xerrada de Joan Chamorro: “10 anys de la Sant Andreu Jazz Band”
19.00 h Assaig obert de la Sant Andreu Jazz Band & Perico Sambeat

Activitat gratuïta.

L’Associació Sant Andreu Jazz Band és una organització sense afany de lucre nascuda arran del projecte educatiu de la banda del mateix nom, una orquestra de jazz per la qual han passat més de cinquanta músics d’entre sis i vint anys liderada pel músic Joan Chamorro.

El saxofonista alt Perico Sambeat està considerat un dels grans músics de jazz espanyols. S’ha guanyat a pols un prestigi enorme per la seva extraordinària carrera professional, tant dins com fora d’Espanya. Amb més d’una vintena de discos com a líder i més d’un centenar com a acompanyant, destaquen els seus treballs amb grans figures com Brad Mehldau, Kurt Rosenwinkel, Tete Montoliu, Michael Brecker, Pat Metheny i un llarg etcètera.