Barcelona Cultura

#ACTIVITAT

Hackató ciutadana de dades obertes

16 - 18 setembre 2016

Hackató ciutadana de dades obertes

Del 16 al 18 de setembre, la Fundació i2CAT coordinarà la realització de la primera hackató ciutadana de dades obertes a Barcelona, on es treballaran reptes de diferents eixos temàtics de rellevància per a la ciutat, com són la salut, els serveis de barri i la cultura de barri.

Els participants tindran l'oportunitat d'analitzar els reptes proposats, aportar-hi el seu punt de vista i compartir-lo amb la comunitat, fent possible arribar a proposar i desenvolupar solucions que tinguin un impacte clar sobre les necessitats de la ciutadania.

Els ciutadans i les entitats que participin en el projecte podran tenir accés a experts en dades obertes, que els donaran suport per explorar com les aplicacions basades en dades obertes els poden ajudar a resoldre les seves necessitats.

La hackató ciutadana s'estructurarà al voltant de dos espais diferenciats: una zona d'ideació i prototipatge, on els grups de treball avançaran en els seus projectes, i una zona d'inspiració on hi haurà microxerrades de mentors i experts en diversos àmbits de rellevància i també recursos de formació en dades obertes.

Així mateix es facilitarà als equips participants un paquet de suport en els àmbits tècnic, d’experiència d’usuari i de finançament, que els ajudarà a portar a la pràctica la seva idea d’aplicació.

Hackató ciutadana

Divendres 16 de setembre a les 15.00 h i diumenge 18 de setembre a Fabra i Coats - Fàbrica de Creació.

La participació és gratuïta i no requereix coneixements previs de programació.

Trobaràs més informació i el formulari d'inscripció aquí.