Barcelona Cultura

#CONVOCATÒRIA

Oberta convocatòria projectes artístics

12 - 30 setembre 2016

Fabra i Coats – Fàbrica de Creació de Barcelona obre la convocatòria per a la cessió d’espais destinats al desenvolupament de projectes artístics de diverses disciplines: arts escèniques, música i recerca sonora, arts plàstiques i visuals, creació multimèdia o creació audiovisual.

La convocatòria està dirigida a artistes, col·lectius, associacions i iniciatives empresarials amb un projecte artístic en procés de creació.

Els espais disponibles per a la cessió inclouen sales d'assaig a gran escala aptes per a la creació en qualsevol de les modalitats escèniques (teatre, dansa, circ); locals intermedis per a projectes de creació musical i sonora; estudis individuals pensats per a la creació, producció i edició audiovisual i una sala de treball compartida apta per desenvolupar projectes d'arts visuals i multimèdia.

A l'hora de seleccionar els projectes es valoraran positivament les propostes més emergents; aquelles que fomentin la hibridació artística; i aquelles que tinguin la capacitat de generar i integrar col·laboracions a nivell local i internacional.


La convocatòria romandrà oberta fins al 30 de setembre de 2016.

Tota la informació necessària per formalitzar la sol·licitud es troba dins els documents següents:

Per a qualsevol altre aclariment no dubteu a contactar per telèfon amb Fabra i Coats - Fàbrica de Creació al 619 131 616, o bé per correu electrònic a l’adreça fabraicoats@bcn.cat.

La convocatòria per al viver d'iniciatives culturals, dirigida a gestors, productors, distribuïdors i dinamitzadors culturals, associacions i petites empreses culturals, estarà oberta del 17 d'octubre a l'11 de novembre de 2016.