Barcelona Cultura

#JORNADES

Jornades Escena Digital EU-ViSet

6 - 7 octubre 2016

Kòniclab, projecte resident a la fàbrica de creació, presenta la segona edició de les Jornades d’Escena Digital EU-ViSet, un espai de reflexió al voltant del futur de les arts escèniques i dels nous escenaris generats pel desenvolupament de les noves tecnologies.

La proposta neix amb l’objectiu d’esbossar una cartografia de les múltiples possibilitats de l’escena digital a l’hora de renovar propostes escèniques, connectar amb nous públics i proporcionar noves possibilitats de formació i professionalització.

Durant dos dies, una sèrie de convidats internacionals i col·laboradors del projecte presentaran els showcases i les conferències-demostració de les seves investigacions i creacions escèniques per explicar de manera interactiva i participativa els processos i mecanismes de desenvolupament dels seus projectes.

Les jornades també disposaran d’un laboratori pràctic de drons amb l’objectiu de descobrir les seves possibilitats performatives.

Aquesta trobada internacional es planteja com un espai transdisciplinari per establir relacions més profundes entre tecnologia, arts escèniques, moviment, text, vídeo, so i la interacció en directe amb dades digitals.

L’any 2015, Fabra i Coats - Fàbrica de Creació va acollir les primeres jornades sobre aquesta temàtica dirigides per Kòniclab en el marc del Projecte Europeu ViSet. Europa Creativa - Cultura. El videoresum de les jornades es troba aquí.

 

Jornades EU-ViSet: dijous 6 d’octubre de 18.00 a 20.30 h (inscripció aquí) i divendres 7 d’octubre de 17.30 a 19.30 h (inscripció aquí).

Taller de drons: 6 d’octubre de 16.00 a 18.00 h. Places limitades. Inscripció aquí.

Participació gratuïta.

Més informació sobre les jornades aquí.