Barcelona Cultura

#FESTIVAL

Festival de Moda Sostenible

3 - 5 novembre 2016

Entre el 3 i el 5 de novembre, Fabra i Coats acollirà la tercera edició del BEFF (Barcelona Ethical Fashion Fest), el festival de moda sostenible més gran del sud d'Europa. Hi haurà més de quaranta-cinc botigues efímeres amb roba i complements sostenibles per a tots els públics, a més de diverses desfilades de moda, taules rodones i conferències, un concert, tallers i una zona de participació anomenada "Speakers’ Corner" on emprenedors explicaran les seves experiències en aquest camp. Entre els temes que es debatran durant els tres dies hi ha el tractament de l'aigua per a la moda i l'ús de tints naturals, el futur de la indústria tèxtil i la gestió d'empreses sostenibles.

BEFF és un projecte de l'Associació de Moda Sostenible, nascuda el 2013 a Barcelona, ​que actualment té més de cent socis, entre ells dissenyadors de moda, proveïdors de matèries primeres, tallers de confecció, distribuïdors, botigues, periodistes i ciutadans.

Festival de Moda Sostenible: del dijous 3 al dissabte 5 de novembre d’11 a 21 h. Venda d'entrades a taquilla. Entrada combinada dijous i divendres: 2 €; dissabte: 3 €.

Més informació aquí.