Barcelona Cultura

#FESTIVAL

MIRA Digital Arts Festival

10 - 12 novembre 2016

MIRA. Digital Arts Festival, que se celebra els dies 10, 11 i 12 de novembre a Fabra i Coats, programarà aquest any més de 30 activitats dedicades a les arts digitals: 20 espectacles audiovisuals —13 estrenes a Espanya i 5 espectacles exclusius comissariats pel festival—, 3 espectacles fulldome 360º en una cúpula dedicada a projectes artístics amb projeccions i so envoltant, 3 instal·lacions immersives de gran format, 4 conferències, 2 screenings i la MIRA Digital Art Gallery. En aquesta última s'exposaran obres digitals d'alguns dels artistes visuals que actuaran a MIRA 2016.

El dijous 10 de novembre, el festival tindrà una jornada d'activitats gratuïtes, mentre que divendres 11 i dissabte 12 de novembre, MIRA 2016 desenvoluparà el gruix de la seva programació. Hi haurà un escenari principal a la nau central de la fàbrica i, com a novetat, amplia els espais dedicats a les arts digitals, que disposaran de més de 1.000 m2.

Les instal·lacions artístiques estaran ubicades a l'Espai Bota del recinte Fabra i Coats i a dos espais a les plantes superiors de la Fàbrica de Creació, mentre que la MIRA Digital Art Gallery estarà situada al Centre d'Art Contemporani.

Consulta la programació completa i accedeix a la venda d'entrades aquí.