Barcelona Cultura

#STREAMING

Taller vídeo livestream: transmissió de processos de creació

5 - 27 novembre 2016

Com a part del taller de vídeo livestream Cinemàtiques de la web, iniciat a l'octubre per Livemedia, durant el mes de novembre part dels processos i workflows de creació cinemàtica per a la web es podran seguir en directe a www.lab-livemedia.net.

En el taller, dirigit per María de Marías i Andrew Colquhoun, participen professionals dels àmbits de les arts visuals, les arts escèniques, la comunicació, l'audiovisual, la literatura, la teoria cultural i la música.

A partir de l'ús de les tecnologies de vídeo livestream com a mitjà artístic de creació, participació i transmissió de coneixement, el taller desenvolupa una sèrie d'esdeveniments i interaccions, programes i transmissions live online realitzats des de Fabra i Coats - Fàbrica de Creació, a més d'altres emplaçaments, a través de la plataforma de vídeo livestream de Livemedia i integrant altres eines com Skype o Periscope.

A més de les transmissions via web, el dijous 1 i el divendres 2 de desembre es podran veure les intervencions produïdes com a resultat del taller en una exposició pública a Fabra i Coats, que comptarà amb la instal·lació d'un entorn de transmissió, obert a la trobada, el diàleg i la participació online i offline.

Les transmissions es faran els divendres i dissabtes, i tota la programació de continguts i horaris s'anirà anunciant setmanalment a http://www.lab-livemedia.net/index_taller2016.html.