Barcelona Cultura

#FESTIVAL

Dau Barcelona

17 - 18 desembre 2016

El cap de setmana del 17 i 18 de desembre Fabra i Coats acull la cinquena edició del festival de jocs de taula Dau Barcelona. L’activitat principal d’aquest festival, que s’adreça a un públic familiar, és l’aprenentatge i la pràctica de jocs de taula.

El festival ocuparà diversos espais del recinte, entre ells la Fàbrica de Creació, l’Espai Josep Bota i l’Ateneu l’Harmonia, i disposarà de jocs per a tots els públics d’editorials catalanes i espanyoles, campionats, presentacions, una gran sessió nocturna, prototips i moltes activitats més. El joc infantil estarà especialment representat amb un gran espai propi, en el qual la Plataforma per la Llengua convidarà nens i nenes a jugar en català.

Dau Barcelona disposarà enguany d’un servei de restauració a càrrec d’El Cargol Graciós, associació cultural i gastronòmica de Gràcia, que permetrà als assistents prolongar la seva estada al festival.

Una quinzena d’informadors estarà disponible per orientar el públic sobre les diferents activitats i els espais en què es desenvolupen. Com tots els anys, un gran joc de participació posarà a prova l’enginy de totes les persones que assisteixin al festival.

Dau Barcelona: dissabte 17 i diumenge 18 de desembre.

Entrada lliure. Aforament limitat

Més informació aquí.