Barcelona Cultura

#FESTIVAL

Festival Mixtur

5 - 9 abril 2017

El festival Mixtur, dedicat a les músiques d’exploració i creació interdisciplinària, arriba a la sisena edició amb vint-i-dos concerts, onze conferències i classes magistrals, set tallers i dues taules rodones programats durant deu dies en diversos espais de la ciutat.

Entre el 30 de març i el 9 d’abril, hi haurà al festival actuacions de conjunts consolidats i pioners en el camp de la interpretació contemporània a Europa, com són Proxima Centauri (França) i el conjunt de percussió Drumming Grupo de Percussão (Portugal), al costat de Quatuor Diotima, gràcies a la col·laboració amb el cicle Sampler Sèries de L’Auditori. Dúo Lumínico, una formació mexicana integrada per Rodrigo Sigal i Alejandro Escuer, portaran a Mixtur una proposta de música electrònica amb instruments acústics sorgida com a programa interdisciplinari de música i noves tecnologies. A més, el festival ha convidat una de les formacions més importants del país: Plural Ensemble, un grup resident a Madrid que ha estat clau en la promoció de la música contemporània a Espanya.

S’hi afegeixen, entre altres activitats, dues taules rodones, una sobre la música contemporània a l’aula: reptes i oportunitats, i l’altra sobre la programació i gestió de les músiques d’exploració a Europa, i onze conferències i classes magistrals obertes al públic a càrrec de destacats compositors internacionals com Pierluigi Billone, Richard Barrett, Miquel Bernat i Barry Guy.

Consulta aquí  la programació completa del festival.

Les entrades per al festival Mixtur 2017 ja estan a la venda a un preu de 40 € per a l’abonament complet i 10 € per a les entrades de dia (estudiants i jubilats, 7 €).

Ampliant el radi d’abast del festival, enguany es tornarà a activar un canal en línia de transmissió en temps real en col·laboració amb Livemedia, que permetrà seguir el festival des d’aquesta mateixa pàgina web.