Fabra i Coats - Fàbrica de Creació serà, el cap de setmana del 16 i 17 de novembre, la seu de la primera edició del Congrés d’Habitatge de Catalunya. Es tracta d’una trobada de tots els col·lectius que lluiten per un habitatge digne, un espai per a fer balanç i posar en comú les experiències acumulades els darrers anys, però també imaginar un Moviment Popular Organitzat per l’Habitatge de Catalunya.

Els objectius del Congrés són tres: primer, analitzar la situació de forma conjunta i proposar fites assumibles; segon, crear eines organitzatives per actuar com un sol múscul social; i tercer, articular tàctiques i estratègies comunes per portar-ho a la pràctica.

El Congrés d’Habitatge de Catalunya va dirigit a les persones organitzades en col·lectius d’habitatge que treballen en base al suport mutu. És a dir, col·lectius de base, amb funcionament assembleari, que busquen solucions col·lectivament a les problemàtiques d’habitatge que plantegen els i les membres de la pròpia assemblea i utilitzen eines de pressió i desobediència diverses per tal de solucionar aquests problemes.

Inscripcions tancades.

Teniu més informació en aquest enllaç.