Fabra i Coats − Fàbrica de Creació té obertes dues convocatòries anuals permanents per a la cessió d’espais destinats al desenvolupament de projectes artístics i per a l’estada en residència de projectes d’iniciatives culturals.

Des d'inicis d'aquest any, les convocatòries de residències a Fabra i Coats − Fàbrica de Creació estan obertes de forma permanent. Segons s’ha acordat, al llarg de l'any, la comissió de selecció es reunirà tres vegades per avaluar els projectes que s’hagin presentat. El pròxim 29 de setembre de 2018 acaba el termini de presentació de sol·licituds abans de la tercera comissió d'aquest any. Les dues comissions anteriors van tenir lloc al mes de febrer i maig.

En aquestes convocatòries poden optar a residència, per una banda, artistes, col·lectius, associacions o agents culturals amb un projecte artístic de creació i/o de producció de qualsevol disciplina artística. La Fabra disposa de sales d'assaig de grans dimensions hàbils per a les diverses arts escèniques, locals intermedis per a treballs de creació musical i sonora, estudis individuals i una sala de treball compartida per al desenvolupament de projectes d'arts visuals i multimèdia.

Per altra banda, també hi ha una convocatòria adreçada a agents i microempreses culturals que requereixin un espai de treball per impulsar el seu projecte. Es tracta d'un viver d'iniciatives culturals pel qual la Fabra i Coats reserva una àrea de coworking de 250 m² i estudis de 15 m² per dur a terme tasques de creació, producció i edició audiovisual. Les propostes seleccionades per al viver podran dur a terme una residència d’entre un mes i dos anys de durada.

En l’actualitat, no hi ha disponibles cap dels estudis de 15 m².

 

Tota la informació sobre les convocatòries i les bases així com el formulari de presentació de sol·licituds es poden consultar a l'apartat de Convocatòries.