Fabra i Coats - Fàbrica de Creació torna a ser la seu del Festival de cultura musical independent i urbana de Barcelona, que enguany té lloc el divendres 15 i el dissabte 16 de febrer i compta amb noms com els de Pimp Flaco & Kinder Malo, Novedades Carminha, La Zowi, Carolina Durante o Putochinomaricón.

El Cara·B, festival de cultura musical independent i urbana de Barcelona, ja ho té tot a punt per engegar la seva cinquena edició a Fabra i Coats - Fàbrica de Creació consolidat com un dels festivals musicals de referència de la ciutat. La cita serà el divendres 15 i el dissabte 16 de febrer, amb una quinzena d’artistes i bandes destacades de l’escena alternativa.

Com és habitual, divendres és el dia dedicat als gèneres urbans. Hi actuaran Rels B, Pimp Flaco & Kinder Malo, Sticky M.A., Cecilio G, La Zowi, Pedro LaDroga, Albany i El Bloque DJs. Per la seva banda, durant la jornada de dissabte s’escoltarà pop, rock, flamenc, punk o garage amb Novedades Carminha, Soleá Morente & Napoleón Solo, Carolina Durante, Cupido, La Plata, Putochinomaricón, Melenas i Bronquio Dj Set.

El Festival Cara·B és un projecte integral que aborda la creació artística vinculada a la música des de tots els seus angles, amb un programa que durant els seus cinc anys de trajectòria ha inclòs, a més de concerts, projeccions, festivals de videoclips, exposicions i gastronomia.

Podeu consultar horaris, entrades i més informació sobre les bandes i artistes en aquest enllaç.