SAC-FiC Programa de Residències és el programa de residències de Sant Andreu Contemporani i Fabra i Coats - Fàbrica de Creació de Barcelona, adreçat a artistes visuals, i de caràcter anual. En el marc d’aquest programa, s’obre una convocatòria per a seleccionar tres artistes que precisin d’un espai de treball per a desenvolupar un projecte.

Els i les artistes seleccionades podran gaudir d’un espai de treball durant els mesos de gener a desembre de 2020, així com d’una borsa de producció de 650 euros. També comptaran amb el suport i el seguiment de l’equip de treball de SAC, i rebran als seus espais de treball la visita de comissaris/àries, crítics/ques i altres agents del sector de les arts visuals contemporànies. Els projectes produïts hauran de ser presentats dins la programació de Sant Andreu Contemporani 2020-2021.

Selecció

El jurat format per Laura González (Chiquita Room), Guillermo Escribano (artista), els membres de Sant Andreu Contemporani i un representat de Fabra i Coats - Fàbrica de Creació s’encarregarà de seleccionar els i les artistes de SAC-FiC Programa de Residències.

Terminis

Les sol·licituds es cursaran a través de la pàgina web de Sant Andreu Contemporani. El termini d’inscripció serà de l’1 de novembre al 5 de desembre de 2019. El formulari de registre es tancarà a les 24h del 5 de desembre i no s’acceptaran sol·licituds més enllà d’aquest horari. En cas d’incidències amb el formulari de registre online caldrà fer arribar la documentació requerida per correu electrònic abans de les 24h del 5 de desembre de 2019.

El llistat de persones seleccionades es farà públic el 18 de desembre de 2019 a les pàgines web de Sant Andreu Contemporani i Fabra i Coats - Fàbrica de Creació.

Formulari d’inscripció, aquí.

Més informació i bases completes en aquest enllaç.