Del dimecres 27 al divendres 29 de març, Fabra i Coats - Fàbrica de Creació acull una nova plataforma de reflexió, innovació i promoció al voltant del jazz anomenada Jazz I Am. Es tracta d’una proposta del Taller de Músics que es planteja en forma de trobada on diversos professionals del sector, agents i programadors podran conèixer diferents propostes de música jazz nacional en format showcase i noves formes de gestió i patrocini a través de conferències, tallers o presentacions de projectes. Tot, amb la finalitat de contribuir a la internacionalització dels projectes dels artistes nacionals i crear un espai d’intercanvi per a professionals.

Per a aquesta primera edició, el Jazz I Am ha convidat una cinquantena de programadors internacionals, i la resta de participants seran programadors nacionals, agències de booking i management, artistes i alumnes d’escoles superiors. Les conferències, workshops i presentacions de projectes tindran tres arguments principals: formació i suport a projectes culturals, esponsorització i patrocini, i innovació.

Com a activitats paral·leles hi haurà speed meetings, que pretenen facilitar el contacte entre operadors internacionals i artistes nacionals i les seves oficines per obrir noves línies de treball, així com una ruta històrica i musical sobre el jazz a Barcelona.

Podeu consultar la programació detallada del Jazz I Am en aquest enllaç.