Des de l’any 2015, Fabra i Coats acull L’Altre Festival, un esdeveniment cultural de caire internacional que reuneix el món de les arts escèniques i el de la salut mental tot buscant la difusió, la participació i l’exhibició del teatre, la música, la dansa o la poesia en el col·lectiu de persones amb trastorn mental. El festival arriba enguany a la seva cinquena edició entre els dies 6 i 9 de juny, i es porta a terme en diversos espais del recinte, amb la Fàbrica de Creació com una de les seves seus.

Aquí és on es veuran algunes de les actuacions més destacades. Entre elles, la del grup de música experimental Cabo San Roque amb l’espectacle Gallos de Pelea, la de Brots amb Sujeto, la de la companyia de dansa Fil a l’Agulla amb Inside My Mind o la de Miracle Teatre amb la peça Al otro lado del espejo (el laberinto). Tanmateix, fora de la Fàbrica, l’associació resident Basket Beat presentarà a l’Espai Bota Toco el balón y lo toco con amor. En total, més de trenta espectacles.

Per ajudar en la realització del festival, els organitzadors han posat en marxa un Verkami per a què tothom qui ho vulgui pugui fer-hi aportacions econòmiques. Els diners es destinaran en pagar les despeses relacionades amb l’organització i la participació de les companyies i de tots els artistes del festival: la seva acollida, manutenció i qüestions tècniques els seus espectacles. Les recompenses seran principalment entrades per als diferents espectacles programats.

Teniu més informació sobre L’Altre Festival en aquest enllaç. Adjuntem, també, una agenda amb la programació provisional d’enguany.