La Fàbrica de Creació inaugura una nova pàgina web que acollirà tota l’activitat que fa en el seu dia a dia.

El web vol ser un aparador per mostrar què es fa a la Fabra i Coats – Fàbrica de Creació i esdevenir un espai de trobada i connexió entre artistes, iniciatives culturals i la ciutadania.

Amb una aparença totalment renovada, el nou web recull tota la informació de la Fabra i Coats – Fàbrica de Creació: la seva història, la tasca que s’hi duu a terme, el funcionament del Consell, l'Ordit i les característiques dels espais en lloguer. A més, inclou un apartat dedicat als residents amb les fitxes de cadascun dels artistes i projectes culturals que van passant per la Fàbrica de Creació i les convocatòries de les residències vigents.

A l’apartat d’Agenda s’hi pot trobar un repàs de les properes activitats que tindran lloc a la fàbrica i també un històric dels esdeveniments que ja han passat. I a l’àrea de Notícies es podran consultar les darreres novetats de l’espai.

La pàgina d’entrada, a més de ser un distribuïdor de continguts, ofereix la possibilitat a tot aquell que visiti el web d’alliberar la seva creativitat i fer-hi un dibuix descarregable.