El dilluns 1-O Ràdio Fabra enceta la seva programació amb un més d’octubre carregat d’activitat cultural perfecte com a punt de sortida per a Ràdio Fabra.

Durant la seva estrena de programació es presentaran les residències artístiques i les institucions lligades a la Fabra i Coats, s’informarà sobre tots els esdeveniments de la Fàbrica de Creació amb un marcat caire musical i es donarà una cobertura especial a la flamant Biennal de pensament de Barcelona, Ciutat Oberta.

 

Meet the Residents i Festival Seismes

Inspirat en el títol del disc del misteriós grup musical The Residents neix aquest programa, on presentem un per un els artistes residents de la Fabra i Coats. També coneixerem de prop les institucions lligades a la Fàbrica de Creació i el seu paper social i cultural dins d’aquest espai. Qui són? D’on venen? Què fan? I, sobretot, per què ho fan?

La primera setmana l’estrenem amb ZA!, Irma Marco i Alma Afrobeat Ensemble.

A més, seguirem de prop Seismes (que se celebra el 6 d’octubre), un esdeveniment organitzat pels mateixos residents de la Fabra i Coats amb l’objectiu d’afavorir els intercanvis artístics partint de la improvisació escènica.

 

El Magazine

de Ràdio Fabra

Cada dimecres Ràdio Fabra emetrà en directe d’11 a 1 del migdia El Magazine de Ràdio Fabra, presentat per Antònia Folguera, on es repassaran temes d’actualitat i l’agenda cultural de la ciutat de Barcelona, amb especial atenció a les activitats que es desenvolupen a la Fàbrica de Creació i per on passaran convidats de tota mena.

 

La Biennal de pensament

Ràdio Fabra oferirà cobertura dels esdeveniments i festivals que tindran lloc en aquest espai de creació, dels quals destaca durant el mes d’octubre la Biennal de pensament.

Entre el 15 i el 21 d’octubre la Biennal de pensament convoca personalitats d’aquí i d’arreu del món per pensar i debatre sobre el paper de les ciutats com a escenari de les transformacions que porten el món a una nova època.

 

Música i festivals

El mes d’octubre posa el focus en la música amb els concerts de Low i Marina Herlop, el festival de rock instrumental experimental AMFest, el cicle musical, polític i comunitari Say It Loud i la prèvia del festival d’arts digitals i música electrònica MIRA, a més de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya. Ràdio Fabra farà un seguiment de tots aquests esdeveniments perquè puguis gaudir-ne.

Si vols fer un programa a Ràdio Fabra tens temps de presentar-te a la convocatòria fins al 9 d’octubre. Pots trobar les bases i més informació aquí.