THE EXPLODING PLASTIC FEST

Barcelona necessita un escenari informal d’experimentació lliure perquè els seus artistes inconformistes superin els seus propis marges de creativitat a través de la improvisació. Per a elles, i per a un públic àvid de noves experiències, organitzem aquesta trobada lúdica, única i autogestionada. Tornem en aquesta edició a Fabra i Coats, on alguns dels artistes participants hi treballen. La festa comptarà amb artistes d’arrel musical alternativa, alguns provinents de  fora de Catalunya, com Regne Unit, Granada, Madrid o el País Basc.

Enguany, com l’edició anterior, també tindrà lloc l’esdeveniment per a la Festa Major del Sant Andreu. A més, durant el mateix dia a Fabra i Coats se celebra durant tot el dia una jornada de portes obertes de la fàbrica de creació, Fàbrica en Obert. Durant un dia els visitants podran conèixer l’edifici, i alhora, descobrir el batec creatiu de la creació que es du a terme al centre amb la participació de més de 20 artistes residents.

Ràdio Fabra torna a ser còmplice aquesta edició amb una proposta molt especial. El podcast estarà disponible després de l’esdeveniment. 

Creiem en l’exploració del diàleg i la comunicació com a salvació i ajut per a sobreviure

sobre les runes.

Wednesday, 4 December, 2019 - 14:15
Last audio:
The Exploding Fest – Exploding Radio 2019
Author:
THE EXPLODING PLASTIC FEST
Cultura / Escèniques / Música
Més àudios del programa

No s'han trobat relacionats

Àudios relacionats