Literal, fira d'idees i llibres radicals

Cultura. Arriba Literal, la primera fira d'idees i llibres radicals de Barcelona del 29 al 31 de maig a la Fabra i Coats.

Arriba Literal, la primera fira d’idees i llibres radicals de Barcelona. Una fira de llibres i idees on s’ajuntaran editorials, llibreries, autores i autors, lectores i lectors per compartir, discutir i sommiar, sobre el món en què vivim i pensar en com transformar-lo. Des de la cultura i el pensament crítics gaudirem de la millor literatura crítica compartint-la amb qui la crea.

Es farà els dies 29, 30 i 31 de maig de 2015 a la Fabra i Coats, tant al Casal de barri de Sant Andreu com a l’Espai Josep Bota.

La fira tindrà tres espais diferenciats i activitats de diferent tipus:

· Mercat del llibre: On més de 30 editorials exposaran els seus llibres i on els i les lectores tindran cara a cara als editors dels llibres, signatures d’autors, etc. Serà en aquest espai on també podrem gaudir d’una programació continuada de música negra a càrrec del segell Say it Loud Records, i de cerveses artesanes cortesia del Barcelona Beer Festival.

· Saló d’entrevistes: Entrevistes, taules rodones i presentacions de llibres de les més de 30 editorials. Activitats dinamitzades pels mitjans col·laboradors: Directa, Diagonal, La Marea, L’accent, Pikara Magazine, Viento Sur, Alternativas económicas, Revista Mongolia, Ràdio Terra, Crític, CatalunyaPlural / El Diario.es, La Llamborda i L’Alternativa.tv

· Sala de conferències: Amb 5 debats destacats sobre memòria combatent, feminisme, cultura lliure, economia i imperialisme avui dia.

· Taberna: El col·lectiu Alerta Solidària farà servei de cafeteria, menjars i sopars per a tot el públic i els participants a preus assequibles. Els beneficis del menjar seran per cobrir despeses de causes antirepressives.

More info