Sant Andreu commemora el Dia Internacional de les Dones

Dones. Durant el mes de març el districte de Sant Andreu organitza tot un seguit d’actes per commemorar el Dia Internacional de les Dones.

Durant tot el mes de març el districte de Sant Andreu organitza tot un seguit d’actes per commemorar el Dia Internacional de les Dones, que se celebra cada 8 de març.

A través de les seves entitats i equipaments, Sant Andreu posa a l’abast de la ciutadania una programació d’activitats que posa de relleu el compromís i la implicació de les dones del districte en la defensa dels seus drets i en la lluita contra qualsevol mena de discriminació. Aquesta programació vol ser un espai de trobada entre col·lectius, entitats i tothom que vulgui compartir experències i repensar i defensar el paper de la dona en la nostra societat. L’objectiu és obrir una finestra cap a una mirada àmplia i renovadora de les necessitats de les dones, reivindicar-ne la igualtat i contribuir a donar suport als processos i pràctiques d’apoderament en tota la seva diversitat.

Els actes programats inclouen debats per pensar en clau de gènere, exposicions, xerrades, cinefòrums, exhibicions de ball, espectacles, recitals de poesia, homenatges i premis, tallers per infants i adults, concursos, teatre i activitats variades organitzades per un gran nombre d’entitats de Sant Andreu.

Tota la programació es pot consultar aquí.