‘Canción dulce y amarga del hombre sin abuelos y la hija robada que quiere encontrar a su madre en el Cámbiame’ al Tantarantana.

Companyia Paradiso 99 - Autoria i direcció: Begoña Moral - Ajudant de direcció: Guillem Motos - Moviment: Albert Bassas - Interpretació: Arnau Comas, Blanca Garcia- Lladó, María Jurado i Chap Rodríguez - Escenografia: Nina Tuset - Vestuari i il·luminació: Helena Torres - Espai sonor: Manuel Pajuelo

 

Una dona, robada just després de néixer, cerca la seva mare en el programa de televisió Cámbiame. La seva parella, un home que no va conèixer als seus avis, la vol convèncer de tenir un fill junts. Un feixista entona la cançó del Mercadona.
 

La maternitat i la ràbia. El trauma i la por arrossegada dels vençuts. La impunitat descarada dels vencedors. Com construïm el present quan ens han privat del passat? Serà, potser, la capacitat de l’ésser humà per sentir i exercir la bondat, aquell gen roig que tant va obsessionar al psiquiatre Vallejo Nájera? I serà, potser, la ràbia la seva disfressa?

Les flors, 22, 08001 Barcelona

Metro: L2 i L3 (Paral·lel)
Autobús: H14, V11, D20, 21, 24, 121, N0, N6
Bicing

Del dimecres 16 d’octubre al diumenge 3 de novembre. De dimecres a dissabte a les 21.00 h i diumenge a les 19.00 h. Sala Baixos22.

Espectacle en castellà.

Entrada taquilla: 21 €

Entrada web: 15 €

Amic i amiga Tantarantana / Entrada anticipada: 12 €

Menors de 20 anys: 11 €

Públic adult

Una producció de Paradiso 99 amb el suport del Teatre Tantarantana dins el programa El Cicló, Cicle de Companyies Independents en Residència de Barcelona (Programa artístic de creació i residències del Teatre Tantarantana).