‘Negrata de merda’ al Tantarantana

Companyia LA PULPE TEATRO - Dramatúrgia i direcció: Denise Duncan - Interpretació: Dani Arrebola, Catalina Calvo, Anna Ferran, Salvador Miralles i Mar Pawlowsky - Espai escènic: Víctor Peralta - Espai sonor: Salvador Miralles

 

En Nick arriba afectat del col·legi perquè l’Anna li ha dit “negrata de merda”. Els pares d’en Nick intenten convèncer els pares de l’Anna perquè aquesta demani disculpes per l’insult racista, però els pares de l’Anna diuen que són coses de nens. El camp de batalla està servit, cap parella vol cedir. Això desencadenarà una confrontació, entre els dos matrimonis, per disputar-se la raó i també una successió de microviolència tan comuna dins la nostra societat: masclisme, classisme, xenofòbia, homofòbia, etc.

 

Ens enfrontem als actes contradictoris que tots hem tingut, a la distància entre el discurs i els fets, a les fal·làcies rere les quals ens ocultem per no acceptar els nostres prejudicis, la nostra conducta erràtica i, al cap i a la fi, la nostra responsabilitat en aquesta societat on una nena pot dir-li a un nen “negrata de merda”.

 

Premi de Teatre Ciutat de Manacor Jaume Vidal i Alcover 2018

Les flors, 22, 08001 Barcelona

Metro: L2 i L3 (Paral·lel)
Autobús: H14, V11, D20, 21, 24, 121, N0, N6
Bicing

Del dimarts 28 de maig al diumenge 16 de juny. De dimecres a dissabte a les 21.00 h i diumenge a les 19.00 h.

Entrada taquilla: 21 €

Entrada web: 15 €

Amic i amiga Tantarantana / Entrada anticipada: 12 €

Menors de 20 anys: 11 €

Públic adult