‘Persones potencialment perilloses’ al Tantarantana

Companyia PRODUÏT PER H.I.I.I.T - Autoria i direcció: Roger Torns - Interpretació: Laura Daza, Romina Cocca, Alex Sanz i David López - Composició musical i espai sonor: Alex Marteen - Espai escènic: Albert Ventura - Vestuari: Núria Milà - Il·luminació: Albert Ventura i Roger Torns

 

El Negre és un gos potencialment perillós que ha mossegat la mà de la Raquel. L’Ismael, el germà de la Raquel, el sacrifica sense consultar-ho a ningú. Això comportarà un seguit de mentides que desconcertaran el nucli familiar. Imaginem-nos un gos sacrificat enmig del bosc i sense sepultura. Un gos potencialment perillós que no té l’oportunitat d’expressar-se i argumentar el seu enuig.

 

L’obra compta, a més, amb un concert de hip hop en directe que funciona com a contrapunt, com fa el cor en la tragèdia clàssica. Amb aquest espectacle la companyia PRODUÏT PER H.I.I.I.T inaugura la seva residència de tres anys al Teatre Tantarantana. Aquesta companyia treballa per generar debat i reflexió a partir de les seves propostes escèniques.

Les flors, 22, 08001 Barcelona

Metro: L2 i L3 (Paral·lel)
Autobús: H14, V11, D20, 21, 24, 121, N0, N6
Bicing

De dimecres 28 d’agost a diumenge 22 de setembre. De dimecres a dissabte a les 21.00 h i diumenge a les 19.00 h. Sala Baixos 22.
Durada: 90 min.
Espectacle en català.

Entrada taquilla: 21 €

Entrada web: 15 €

Amic i amiga Tantarantana / Entrada anticipada: 12 €

Menors de 20 anys: 11 €

Públic adult

Una producció de PRODUÏT PER H.I.I.I.T amb la coproducció del Teatre Tantarantana dins el programa EL CICLÓ, Cicle de Companyies Independents en Residència de Barcelona (Programa artístic de creació i residències del Teatre Tantarantana).