Biennal Ciutat i Ciència: Taller amb Bernard Stiegler

El taller vol crear un grup de treball de 15 persones per debatre com l’art pot contribuir a generar formes alternatives de tecnologia d’interconnexió.  Els participants del taller, juntament amb Stiegler, intentaran respondre a aquesta qüestió i establiran objectius per a un futur grup de recerca.

 

Bernard Stiegler és filòsof, director de l’Institut de Recherche et d’Innovation (IRI) del Centre Georges Pompidou i professor de filosofia a la Université de Technologie de Compiège.

 

Taller en francès amb traducció simultània al castellà.

 

Aquest cicle amb Bernard Stiegler tancarà amb una conferència oberta al públic. Stiegler reflexionarà sobre el paper que poden desenvolupar les comunitats artístiques locals, amb les seves accions específiques i metodologies laterals, en la creació de noves formes de diàleg amb la tecnologia en l’escala global de l’antropocè. Aquesta sessió serà dijous 14 de febrer de 19.00 a 21.00 h al MACBA.

Dimarts 12 i dimecres 13 de febrer de 16.30 a 19.30 h.

MACBA (Museu d'Art Contemporani de Barcelona) Plaça dels Àngels, 1.

Les sessions són gratuïtes (màxim 15 participants).

Es requereix inscripció prèvia a info@laescocesa.org que inclogui un paràgraf de presentació i un altre de motivació. Recepció oberta fins al 7 de febrer.

Activitat gestionada per La Escocesa i inscrita dins de +Biennal de la Biennal Ciutat i Ciència