Ciutat Oberta Biennal de pensament a la Sala Beckett

En el marc de Ciutat Oberta Biennal de pensament, la Sala Beckett ha programat:

 

Dimarts 16 d’octubre

“Minories sota sospita. Desconfiances i rumorologia davant de les diversitats”, diàleg a càrrec de Gemma Pinyol Jiménez i Fatiha El Mouali. A les 19.00 h. Més informació, aquí.

 

 

De dijous 4 d'octubre a diumenge 4 de novembre

Ofici de tenebres de Joan Rusiñol. Direcció de Joan Anguera amb Paula Blanco, Pep Ferrer, Albert Prat i Fina Rius.

 

Thriller moral que comença amb la sortida d’un home de la presó i el seu retrobament amb la família després d’anys de condemna per terrorisme. Una trama detectivesca i religiosa en què la consciència del bé i del mal turmenta els personatges. Més informació, aquí.

 

 

De dimecres 3 d’octubre a diumenge 4 de novembre

Blues de Sergi Pompermayer. Direcció de Norbert Martínez amb Gemma Brió, Eduard Buch, Esmeralda Colette i Xicu Masó. Coproducció de La Brutal, Sala Beckett i Mola produccions.

 

Una directora de policia ha de fer front a un atac terrorista mentre, a casa seva, la convivència està a punt de saltar pels aires. La protagonista haurà de sobreposar-se a les seves pors per resoldre els conflictes que, tant al carrer com a casa, amenacen d’esclatar. Més informació, aquí.

c/ Pere IV, 228-232
08005 Barcelona

Metro: L1 (Glòries) L4 Poblenou
Bus: 6, 7, H14, B20, B25, V27, 42, 192, N8, N11
Tram: T4 (Pere IV)
Bicing

  • Diàleg “Minories sota sospita. Desconfiances i rumorologia davant de les diversitats”, 16 d’octubre a les 19.00 h a la Sala de dalt.
  • Obra de teatre Ofici de Tenebres, del 4 d’octubre al 4 de novembre. De dimecres a dissabte a les 20.00 h i diumenge a les 18.00 h a la Sala de dalt.
  • Obra de teatre Blues, del 3 d’octubre al 4 de novembre. De dimecres a dissabte a les 20.30 h i diumenge a les 18.30 h a la Sala de baix.

Diàleg: 3 €

Personatges de la Beckett i comunitat UOC: gratuït

 

Obres de teatre: de 10 a 20 €

 

Es poden comprar les entrades a través del web

Per a adults.

Les tres activitats formen part de Ciutat Oberta Biennal de pensament i del cicle de la Beckett Terrors de la ciutat. Escenaris de conflicte i por.