Curs: Escriptura i creació per a intèrprets.

Organitzat per la Nau Ivanow i a càrrec de l'actriu Alejandra Jiménez Cascón.

 

Nivell I

En aquest primer nivell es pretén creuar el pont existent entre la interpretació i la dramatúrgia. L'intèrpret sosté emocions i sensacions per encarnar personatges, però aquestes eines també permeten generar un món, un joc o, fins i tot, una història. En el curs es vol gestar històries i descobrir una dramatúrgia viva que s'experimenta i es crea a l'escenari. D'aquesta manera, els participants poden convertir-se en dramaturgs conscients, ja que la història passa a través de l'intèrpret i es crea des de l'instant present.

 

Nivell II

Partint dels continguts tractats en el primer nivell, en aquest segon nivell es vol aprofundir en les tres eines interpretatives que permeten crear històries: el verb, les emocions i les sensacions. Es vol explorar l'espai com a motor dramatúrgic i la relació com a eix de la història. El segon dia es treballa amb el material que cada alumne aporti com a creador, ja sigui una idea, un diàleg, una escena escrita o una història, i se l'ajuda a continuar el seu treball de forma orgànica tirant dels fils necessaris en cada plànol.  

c/ Hondures, 28-30
08027 Barcelona

Metro: L1, L5, L9 i L10 (La Sagrera)
Autobús: H8, V27, V29, V31, 34, 62, 96, 126, N3 i N9
Bicing: 423

Nivell I: dissabte 12 i diumenge 13 de maig, de 10 a 15 h.

Nivell II: dissabte 26 i diumenge 27 de maig, de 10 a 15 h.

Preu: 120 € per cada nivell.

Descomptes: 20% en el segon nivell si n’has fet el primer o t'inscrius en els dos nivells i estudiants d'arts escèniques; 15% aturats; 10% membres d'associacions professionals i AISGE (no acumulables).

Curs adreçat a actors i actrius professionals. El nombre màxim de places és de quinze persones. La selecció d'alumnes es fa per currículum, que cal enviar en format PDF a: formacio@nauivanow.com.

Organitza: Nau Ivanow.