Disseny de vestuari per a les arts escèniques

Curs teòric i pràctic que té, com a objectiu, introduir els alumnes en el món del vestuari en les arts escèniques. Es farà un repàs de la història i les seves èpoques, del vestuari en els diferents mitjans, es mostrarà l’ofici del figurinista i se seguirà, a través d’un cas pràctic, tot el procés creatiu del disseny de vestuari d’un espectacle pas a pas, per acabar dissenyant el vestuari d’un personatge.

 

Es pretén, alhora, motivar la curiositat dels participants per qualsevol procés artístic creatiu, tot oferint-los eines per poder-ho desenvolupar. No serà important el resultat, sinó el gaudi i l’aprenentatge pràctic.

 

Gloria Viguer Zabala és figurinista des de fa més de quinze anys, ha compaginat sempre el seu treball entre teatre, cinema, televisió i diferents espectacles audiovisuals i d’arts escèniques.

 

c/ Hondures, 28-30
08027 Barcelona

Metro: L1, L5, L9 i L10 (La Sagrera)
Autobús: H8, V27, V29, V31, 34, 62, 96, 126, N3 i N9
Bicing: 423

Els dies 3, 4, 10, 11 i 12 de desembre de 17.00 a 21.00 h a l’espai provisional de la Nau Ivanow (Gran de la Sagrera, 93)

120 €
Descomptes: 15% aturats; 10% membres d’associacions professionals (no acumulables)
Per demanar més informació o el codi de descompte, cal contactar a través del formulari.
Inscripcions aquí.

Curs dirigit a estudiants de moda o carreres afins al món de l’espectacle, aficionats o professionals de les arts escèniques, creadors teatrals, artistes, dissenyadors i al públic en general interessat en el vestuari, el món escènic o qualsevol procés creatiu artístic.

Organitza: Nau Ivanow.