Paratext n. 28 d’Hangar

A Paratext, els residents d’Hangar presenten, en diferents formats, projectes propis o parts del seu treball de residència. Es tracta de sessions obertes al públic que promouen la participació i interacció amb els artistes.

 

En la sessió de dimecres 18 de juliol, presentaran els seus treballs:

Claudio Correa, que farà un comentari crític de la Història i centrarà el seu discurs en els vincles simbòlics i polítics entre Europa i l’Amèrica Llatina.

Rae Yuping Hsu és una artista taiwanesa formada en el camp de la medicina de rehabilitació que dedica la seva pràctica al cos. Teixirà, d’un costat a l’altre, l’àrea grisa que defineix els cossos capacitats i discapacitats.

Victoria DeBlassie & Connor Maley, amb aquesta col·laboració els dos artistes uneixen els seus interessos per explorar de quina manera les capes de temps i història afecten la vida política, social i cultural actual i centraran la seva investigació en la connexió entre la llengua i la cultura.

Finalment, Mostafa Saifi Rahmouni tractarà les preocupacions universals i les obsessions vinculades als llaços que lliguen la vida i la mort a través de la fotografia, la instal·lació, el vídeo, l’escultura i el so.

c/ Emilia Coranty, 16 (antic passatge Marquès de Sta. Isabel 40) Can Ricart
08018 Barcelona

Metro: L1 (Glòries) L2 (Bac de Roda) L4 (Poblenou)
Autobús: 7, H12, H14, V27, 192, N8, N11
Tramvia: T4 (Pere VI)

Dimecres 18 de juliol de 2018, de 19.00 a 21.30 h.

Activitat gratuïta

Per a tots els públics

Organitza: Hangar