Tallers i activitats diverses al BAM-Cultura Viva

Durant els dies 21 i 22 de setembre, el recinte de la Fabra i Coats acollirà la segona edició del BAM - Cultura Viva. Dins del programa Barcelona Acció Musical, l’espai Cultura Viva serà un punt de trobada i experimentació amb la música com a eix principal.

 

Durant el dissabte 22 de setembre s’han organitzat diverses activitats per a tots els gustos i totes les edats:

 

 • 11.15 h - Discofòrum. Audició col·lectiva i comentada en la qual cada participant proposarà una peça musical per escoltar. No hi ha límit d’edat.

 

 • 12.00 h - Taller de graffiti. Llobregat Block Party organitza aquest petit taller d’iniciació al graffiti per a tots els públics amb Keor. No hi ha límit d’edat.

 

 • 12.00 h - Mainasons. Espectacle infantil acompanyat d’una banda de músics que versiona cançons populars catalanes amb ritmes com el Mambo, el Calypso, el Funk o el Rhythm & Blues.

 

 • 13.00 h - Disco Aladdino. Un tapís gegant que es converteix en seqüenciador per tal que petits i grans creïn música electrònica. Per a totes les edats.

 

 • 13.00 h - Taller amb ton-dose. Xerrada i mostra dels instruments del projecte musical ton-dose. Introducció teòrica a l’electrònica DIY i al circuit bending, la importància de les interfícies i l’ús del so i l’acció com a materials poètics i performatius. No hi ha límit d’edat.

 

 • 17.00 h - Marimboteràpia en família. Taller de percussió tradicional per a infants i adults. Les criatures podran construir els seus propis guasás per després interactuar amb els músics de la banda i aprendre el ritme de la rumba.

 

 • 19.00 h - Al ritme dels tambors! Dos cosins senegalesos són els encarregats d’ensenyar als participants del taller com sona un sabar, un djembe i una tama i a moure el cos al ritme d’aquests instruments. No hi ha límit d’edat. És necessari portar un mocador gran per lligar-se a la cintura.

 

  c/ Sant Adrià, 20
  08030 Barcelona

  Metro: L1 (Sant Andreu)
  Autobús: 11, V31, 35, 73, H4, N9, B20
  Tren: Renfe (Sant Andreu Comtal)

  Dissabte 22 de setembre, durant tot el dia
  Programa complet aquí

  Totes les activitats són gratuïtes

  Per a tots els públics

  Organitza: Cultura Viva