‘El futur de les institucions culturals’ a Faber (Olot)

01 juny de 2019 to 12 juliol de 2019

Al llarg de l’any, Faber organitza diverses estades temàtiques en les quals hi poden assistir professionals del món de les arts, les ciències o les humanitats per passar-hi uns dies (entre una i tres setmanes) i treballar en els seus projectes mentre comparteixen experiències amb la resta de residents. Durant l’estada, els i les residents col·laboren en activitats adreçades a estudiants, professionals o públic en general; unes activitats que es faran d’acord amb un projecte que tindrà en compte les demandes i necessitats prèvies.

 

En aquesta edició, es fa una crida a gestors/es, directors/es o treballadors/es de diferents institucions culturals, historiadors/es, economistes, polítics, periodistes culturals, artistes, actors o actrius, músics, investigadors/es i professionals del camp que es proposa. Es vol debatre, entre totes i tots, els reptes que afronten institucions com ara els museus, les biblioteques, les fundacions, els centres culturals i tota classe d’equipaments.

 

Faber és un projecte de l’Ajuntament d’Olot i de l’Institut Ramon Llull.

 

Per a més informació sobre la convocatòria, aquí.

Disciplina artística

Multidisciplinari

A qui va dirigit

A qualsevol professional que tingui un projecte que segueixi les línies de treball i de pensament de l’estada temàtica (consultar convocatòria), i que cregui que pot intercanviar coneixements, comprometre’s i participar en activitats (conferències, taules rodones, seminaris, grups de treball) adreçades a especialistes, estudiants o públic en general. Les activitats es poden organitzar en qualsevol ciutat de Catalunya.

Lloc de residència

FABER
Hotel Riu Fluvià
Ctra. Santa Pau
17800 Olot (Girona)
faberresidency.cat

Data de sol·licitud

Fins al 12 de juliol de 2019

Condicions

Faber es fa càrrec de les despeses d’allotjament i del règim de mitja pensió (esmorzar i sopar) dels residents. També posa a disposició una cuina equipada per a qui vulgui preparar-se l’àpat del migdia. Faber no cobreix les despeses de desplaçament ni l’assegurança mèdica obligatòria. Tampoc no ofereix un per diem.

 

Faber s’ubica en les instal·lacions de l’Hotel Riu Fluvià. Disposa d’habitacions àmplies i lluminoses amb connexió wifi, a més d’un espai comú on els/les residents poden treballar i compartir els seus  projectes, així com d’una sala de conferències per a les activitats dirigides a la ciutadania i les institucions.

Calendari

Termini de presentació de les sol·licituds: fins al 12 de juliol de 2019
Resolució de la convocatòria: 26 de juliol de 2019
Període d’estada: del 13 de setembre a l’11 d’octubre de 2019

Presentació de les candidatures

Cal emplenar el formulari i adjuntar-hi:

  • Carta de presentació (1 pàg.)
  • Currículum (2 pàg.)
  • Projecte que es vol desenvolupar durant la residència (3 pàg.)
  • Proposta de dues activitats en les quals es pugui participar durant l’estada (1 pàg.)

 

Tota la documentació es pot presentar en català, castellà, anglès o francès. Els projectes s’aniran revisant tal com vagin arribant. Tot i que hi ha una data límit, com més aviat s’enviï la candidatura, més probabilitats hi ha d’obtenir una resposta positiva.

Altres residències relacionades