Iniciem les activitats!

Bon any a tothom!! Esperem que hagueu tingut un bon Nadal, i entre dinars, sopars, torrons i varies celebracions hagueu gaudit de la família, de les amistats i dels bons moments que ens ofereixen les festes nadalenques.

Nosaltres hem tornat amb les energies renovades i us presentem un primer trimestre de 2019 ple d’activitats que esperem que siguin del vostre interès! Com sempre tot el que us oferim és gratuït i només cal que confirmeu assistència al link d’inscripcions.

Iniciarem aquest mes de gener amb les Jornades per a professionals on parlarem de l’adolescència a càrrec  de la psicopedagoga i terapeuta Anna Serra, després de la bona rebuda de les Jornades per a professionals de l’estiu a l’hivern també pot ser un bon moment. També durant aquest mes s’inicia la campanya  Informa’t on, juntament amb les companyes del CAAJ, realitzarem activitats amb les famílies relacionades amb l’acompanyament escolar. Seguirem amb el taller de comunicació assertiva, que oferirem en horari de matí i també de tarda. Durant tot aquest trimestre també realitzarem les activitats mensuals de l’Aquí Parlem i cedirem l’espai per a les trobades de famílies adoptives.

El mes de febrer el tenim ben complet, iniciarem l’ ”Oxigena’t” d’aquest trimestre amb Quantum Psicologia que ens acompanyaran durant cinc sessions de mindfulness per tal de gaudir de temps benestant per a nosaltres. Comptarem amb la presència de la psicòloga Elisenda Camps per a una xerrada sobre drets i deures dels i les adolescents i dels pares.  També iniciarem el Cicle temàtic on treballarem aspectes relacionats amb la intel·ligència emocional. La primera de les formacions serà amb la neuropsicòloga Marta Portero. Aquest mes també comptarem amb el debat mensual de l’Aquí parlem.

El mes de març també va carregat d’activitats interessants per a les famílies, continuarem el cicle d’intel·ligència emocional amb la psicòloga Milos Salgueda i les dues darreres sessions seran a càrrec de SEER. Acabarem el trimestre amb la companyia de la Judit Teixidó, que ens vindrà a parlar sobre com Educar en positiu. També tindrem la trobada de famílies adoptives i el debat de l’Aquí parlem per finalitzar aquest mes.

Esperem que gaudiu de les propostes!

Més informació i inscripcions: https://guia.barcelona.cat/ca/detall/centre-per-a-families-amb-fills-i-filles-adolescents_99400385141.html