Enterrament de la Sardina a la Barceloneta

Enrere

Carnaval. S'ha acabat el Carnaval, és hora de posar fi a la gresca i la disbauxa, comença la quaresma i amb ella el temps d'abstinència i penitència. 

El Dimecres de Cendra marca la fi del Carnaval i l’inici de la quaresma. Coincidint amb aquesta jornada se celebra l’enterrament de la sardina, una trobada popular que simbolitza la fi de la rauxa carnavalesca.

Com cada any, el districte de Ciutat Vella organitza enterrament de la sardina a la platja de la Barceloneta.

A les 17.30 sortirà des de la plaça de la Barceloneta la rua que arribarà fins a la platja. Allà es farà l’acte d’enterrament característic de la festa, i posteriorment l’Associació de l’Òstia organitzarà un tast de sardines a la plaça de la Barceloneta.

Recorregut: Pl. Barceloneta, C. Mar, Drassanes, Passeig Marítim, Platja de la Barceloneta i tornen a la plaça pel c/ Pescadors, Escuder i Pl. Barceloneta

Organitza: Comissió de Festes, L’Ostia, AMPES Alexandre Gali, Mediterrània, Sant Joan Baptista, Equipament Infantil i Centre Obert Glamparetes.

 

Horaris

Altres

Organitzat per:
Associació de Veïns de l'Ostia.


Cercavila on els nens i nenes i veïnat van fins a la platja de la Barceloneta enterren les sardines i finalitzen amb un tast de sardines.

Recorregut: Pl Barceloneta, C. Mar, Drassanes, Passeig Marítim, Platja de la Barceloneta i tornen a la plaça pel c/ Pescadors, Escuder i Pl Barceloneta

Organitza: Comissió de Festes, L'Ostia, AMPES Alexandre Gali, Mediterrània, Sant Joan Baptista, Equipament Infantil i Centre Obert Glamparetes.

Sortida de la plaça de la Barceloneta

Adreça:
Pl Barceloneta, 1
:
Ciutat Vella
Barri:
La Barceloneta
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona

Aparcaments

Aparcament BAMSA Barceloneta

C Baluard 27

902283080

Aparcament Joan de Borbó

Pl Pau Vila 1

932214436

Restaurants

Bar Leo

C Sant Carles 34

Bar El Moll del Rebaix

C Baluard 84

932218956

Bar Bodega Sergio

C Almirall Aixada 8

Restaurant La Tagliatella *Palau de Mar

Pl Pau Vila 1

932214092

Bar Restaurant Cal Papi

C Atlàntida 65

696426861

On
Sortida de la plaça de la Barceloneta
Quan
26/02/2020

M'agrada 11

You may also be interested in...