Nadal al Tibidabo

Enrere

Infants. El parc obre les portes durant les festes amb un horari especial i ple de nous espectacles i animacions nadalenques.

El Parc d’Atraccions Tibidabo s’omple de noves activitats, espectacles i animacions especials de Nadal fins al 5 de gener.

Una de les novetats d’aquest Nadal serà la globofèxia del Dr. Fly, que es passejarà cada matí d’11.30 a 12.30 hores, convidant tots els visitants a donar un tomb pel parc amb el seu rickshaw, un vehicle amb música i decoració nadalenca.

A partir de les 16.00 hores tindrà lloc la Cavalcada Nadalenca, amb el Dr. Fly i els follets de Collserola, i amb la col·laboració de l’speaker Pep Callau i les mascotes del Tibidabo. La Cavalcada anirà des de l’atracció de Les Tasses fins a la Plaça dels Somnis.

A més d’aquesta activitat d’animació itinerant, hi ha també dos nous espectacles nadalencs per a aquests dies: l’espectacle Màgia nadalenca, del Dr. Fly, i l’espectacle Il·lusions de Nadal, a càrrec de Pep Callau i els Pepsicolen, en què es crearà una postal de Nadal gegant. Ambdós espectacles tindran lloc a la Plaça dels Somnis.

El Tibimarionetàrium de Nadal torna amb les marionetes més significatives, i algunes de noves creades per a la ocasió, en un espectacle en què la música i la neu seran les protagonistes. I el cinema 4D Dididado també porta novetats amb la pel·lícula en quatre dimensions The Time Carousel.

Més informació en aquesta notícia.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Parc d'Atraccions del Tibidabo.


Animació, espectacles i cavalcades
Una de les novetats d'aquest Nadal serà la globofèxia del Dr. Fly, que es passejarà cada matí d'11:30h a 12:30h, convidant a tots els visitants a donar un tomb pel Parc amb el seu Rickshaw, un vehicle amb música i decoració nadalenca. A més, dos follets vinguts de Collserola donaran la benvinguda a tothom que s'apropi al Parc des de la Plaça del Jardí (a les 12:30h i a les 14:30h) i faran que l'estada de tota la família sigui inoblidable, fent-los gaudir d'un veritable esperit nadalenc.

A partir de les 16h tindrà lloc la Cavalcada Nadalenca, amb el dr. Fly i els follets de Collserola, i amb la col·laboració de l'speaker Pep Callau i les mascotes del Tibidabo. La cavalcada anirà des de l'atracció de "Les Tasses" i fins la Plaça dels Somnis.

Espectacles de Nadal
A més d'aquesta animació itinerant, hi ha també dos nous espectacles nadalencs per aquests dies, l'espectacle Màgia Nadalenca, del Dr. Fly, i l'espectacle Il·lusions de Nadal, a càrrec de Pep Callau i els Pepsicolen, on es crearà una postal de Nadal gegant. Ambdós espectacles tindran lloc a la Plaça dels Somnis, Màgia Nadalenca a partir de les 14h i les Il·lusions de Nadal a partir de les 16:30h.

Parc d'Atraccions del Tibidabo

Adreça:
Pl Tibidabo, 3*4
:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes
Codi postal:
08035
Població:
Barcelona

Aparcaments

Aparcament Inmuebles Fenix 92

Camí Sant Cugat 13

932850787

Restaurants

Restaurant El Club dels Aventurers *Tibidabo

Pl Tibidabo 2

932117942

On
Parc d'Atraccions del Tibidabo
Quan
Del 30/11/2019 al 05/01/2020.

Phone number

#:
932117942

M'agrada 12

You may also be interested in...