“Cançó de pau”

Enrere

Festes. La “Cançó de Pau” del Tibidabo tindrà lloc el 27 de desembre.

“Cançó de pau” és una festa solidària pròpia del Parc d’Atraccions Tibidabo que aquest any arriba a la 23a edició. Es tracta d’una de les festes més antigues que tenen lloc al parc d’atraccions i té com a objectiu potenciar valors com la tolerància, la solidaritat i el respecte entre els més petits, en un cant a favor de la pau al món.

La festa tindrà lloc el 27 de desembre. Aquest dia podran accedir gratuïtament al Tibidabo les parelles formades per un adult i un nen o nena (fins a 14 anys), sempre que hi entrin abans de les 11.30 hores i facin una donació de 2 euros per persona a favor d’UNICEF (amb què el parc té un acord de col·laboració des del 2012).

Cada any personalitats públiques i del món de la cultura reconegudes participen en la festa com a ambaixadores de la pau i ajuden a transmetre el missatge de suport a la tolerància, la solidaritat, el respecte i la pau al món.

Els nens i nenes que visiten el parc aquell dia escriuen textos al Gran llibre de la pau per demanar la pau al món, i els ambaixadors de la pau són els encarregats d’escollir alguns dels missatges escrits i fer-los públics com a portaveus del missatge de pau.

En aquesta festa es canta la Cançó de Pau del Tibidabo per demanar la pau, amb les mascotes del parc, un animador i quatre ambaixadors de la pau.

 

Horaris

Altres

Se celebra a:
Parc d'Atraccions del Tibidabo.
Organitzat per:
Parc d'Atraccions del Tibidabo.


Festa on es canta per la Pau amb la Cançó de Pau del Tibidabo, amb les Mascotes del Parc, un animador i 4 ambaixadors de la Pau. Els infants poden escriure els seus missatges al Gran Llibre de la Pau.

Parc d'Atraccions del Tibidabo

Adreça:
Pl Tibidabo, 3*4
:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes
Codi postal:
08035
Població:
Barcelona

Aparcaments

Aparcament Inmuebles Fenix 92

Camí Sant Cugat 13

932850787

Restaurants

Restaurant El Club dels Aventurers *Tibidabo

Pl Tibidabo 2

932117942

On
Parc d'Atraccions del Tibidabo
Quan
27/12/2019

Phone number

#:
932117942

M'agrada 118

You may also be interested in...